maanantai 23. tammikuuta 2012

Spring?

Kerroin jo aiemmissakin postauksissani, että täällä on jo kukintoja joissakin puissa. Mutta tänään kun kävelin juna-asemalle ostamaan lippuja Lontooseen, oli ihmetykseni määrä entistä suurempi. Nyt on vielä tammikuu ja näin ainakin viisi kukkivaa puuta/pensasta. Mikäs siinä jos täällä alkaa kevät näin aikaisin mutta oudointa oli, että puolissakaan kasveissa ei ollut tietoakaan lehdistä. How weird? Tässä parin talon päässäkin pihalla kukki ruusu ja siis nuppuja oli useita, mutta lehditä ei ollut yhtään. Ovatko kasvit menneet aivan sekaisin täällä vai onko tämä ihan tavallista? Tässä riittääkin sitten ihmeteltävää ja seurattavaa seuraaville päiville. Rupeaako lehtiä tulemaan vai kukkivatko kukat kokonaan ilman lehtiä. W'll see!
Kaikki varmaan pitävät mua nyt ihan hörhönä kun kiinnitän tuollaisiin asioihin huomiota, mutta ne vain pistävät täällä silmään ja rupeaa ihmettelemään ja vertaamaan siihen                          miten kotimaassa asiat menevät.





Tämän päivän tärkein homma kuitenkin tuli hoidettua, eli ostettua junaliput tulevalle viikonlopulle Lontooseen ja takaisin. Lippujen ostaminen tuntui aluksi sujuvan liiankin helposti ja kun olin lähtenyt kävelemään takaisin kotiin päin huomasinkin, että lauantain lippu oli tuntia liian aikaiseen junaan. Eipä auttanut muuta kuin mennä takaisin asemalle ja sanoa, että lippu on väärään junaan ja onneksi se saatiin vaihdettua. Viikonloppua odotellessa. Lauantaina täytyisi käydä äänestämässä ja samalla tapaan toisen suomalaisen au pairin, sitten nokka kohti Lontoota. Vielä ei ole muuta suunniteltua kuin, että sunnuntaina mennään katsomaan ChinaTowniin Kiinalaista uutta vuotta. I can't wait!


Ei kommentteja: