sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Laukut pakattu ja lentoa odottamassa

Lennon lähtöön ei ole enään paljon aikaa, vain puolitoista tuntia. Tuntuu oudolta, että olen saanut pakattua "elämäni" kahteen laukkuun, matkalaukkuun ja käsimatkatavaroihin. Kotona laukkuja punnittiin useaan kertaan, että ei tulisi ylipainoa. Jännittää. Lentomatkan päässä odottaa nyt tuntematon, suuri seikkailu. Tämä päivä tuli nopeasti, melkeimpä liian nopeasti. Viikko on mennyt tunnekuohujen vallassa. Kaiken suunnitellun sain tehtyä, ainakin luulen niin. Laukut sain pakattua tänä aamua loppuun. Etelä-Suomessa alkoi tällä viikolla pakkaset, harmi että vasta nyt. Nauttikaa minunkin puolestani oikeasta talvesta. Aurinkoinen ja kirpeän pakkasen pirskoittelema ilma on tuonut hyvän mielen. Mitä tässä enää voi sanoa. Ikävä tulee kaikkia, tulen takaisin kokemusta rikkaampana. Pärjään siellä minne menen, pärjätkää tekin täällä Suomessa. 
Oho, lennon lähtöön onkin alle tunti, kohta pääsen jo koneeseen. Ollaan yhteyksissä, koitan keretä kirjoittamaan tänne niin usein kuin mahdollista.







Seuraavan kerran kun pääsen kirjoittamaan olenkin jo Worthingissa. Rakastan teitä kaikkia! <3

2 kommenttia:

Emmipemmi kirjoitti...

Emmin sänkyä röyhkeästi hyväksikäytetty. Muista tuliaiset!
Terkuin maailman paras isosiskosi.
P.S. Riku näyttää tossa kuvassa hönöltä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hyvää matkaa tänne englantiin ja ilmoittele jos joskus tulet Lontooseen niin vois vaikka treffailla! Itse olin samassa tilanteessa vain kuukausi sitten jättämässä kaiken tutun ja turvallisen taakse ja suuntaamassa auppariksi tänne lontooseen.

Terkuin Ansku