perjantai 13. tammikuuta 2012

perjantai 13. loistava päivä!

Tänään vietin päivän kokonaan kotosalla. Luin kirjan loppuun ja etsiskelin netistä tietoa erilaisista kielikursseista. Harmikseni ne ovat melkeimpä kaikki liian kallitta minun kukkarolleni. Rekisteröidyin myös aupairfriends sivutolle. Sain tiedon sivustosta paikalliselta aupair järjestöltä. Kyseisillä sivuilla voi etsiä muita au paireja ja sopia tamaamisia. Etsiä voi koko maasta tai vain samasta kaupungista. Ehkä uskaltaudun tapaamaan vielä jotain toista au pairia :)

Aivan huippu kirja! Suosittelen!

DONE!


Varasin myös lennot Suomeen ja takaisin toukokuulle. Silloin on pääsykokeita ja pitää niihin tulla. Ajankohdaksi osoittautui 4.-8.5. Host-äitini sain varmistettua töistään, että voi lähteä perjantaina hieman aikaisemmin töistä, että kerkeän perjantaina lähtevään lentoo ja viettämään kokonaisen viikonlopun Suomessa. Takaisin lähdenkin heti tiistaisen pääsykokeen jälkeen.

Nyt pitäisi vielä keksiä, että miten kuluttaisin aikaani päivisin. Tällä viikolla olen lukenut kirjan ja huhtikuun luenkin sitten pääsykoekirjoja. Tässä on nyt kuitenkin 2½ kk aikaa tehdä mitä haluaa. Päätin, että vähintään 4kertaa viikossa kävisin tekemässä jonkin mittaisen kävelylenkin. Ranta on todella pitkä ja sen reunassa kulkee leveä asfaltilla päällystetty kaista. Sitä kelpaa lenkkeillä kumpaan tahansa suuntaan piiiitkän matkaa. Rantaan tästä kotoa ei tosiaan ole kuin sen n.10min kävellen.

Haettuani Kiran koulusta kävimme kotona nopeasti syömässä välipalaa ja suuntasimme rannalle. Aurinko oli jo aloittanut laskunsa ja meri näytti taivaallisen kauniille.Keräilimme kiviä ja simpukoita, heittelimme niitä mereen ja juoksimme aaltoja karkuun. Noin 25min kävelyä rannan länsisuuntaan oli upea leikkipuisto, jossa emme valitettavasti kauaa kerenneet olemaan kun aurinko laski ja tiesimme kotona odottavan ruuan. Kävellen takaisin ja aikaa tähän kaikkeen saimme kulutettua kaikkiaan melkein kaksi tuntia. Kira oli erittäin reipas kun jaksoi kävellä niinkin pitkän matkan.


Viikonlopun aloitus iltaa vietimme koko poppoolla syöden olohuoneessa ja samalla katsoen elokuvaa Pelikaanimies. Muistelin sen joskus nähneeni, mutta enpä siitä mitään oikein muistanut. Oli kyllä ihan katsomisen arvoinen, lasten elokuvat ovat yllättävän hyviä.








Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

JJred kirjoitti...

Toi alin kuva on IHANA! <3
Hienon tunnelman oot saanut ikuistettua!

Deully kirjoitti...

Voi toi viimonen kuva on ihana!!!

eveliina kirjoitti...

Kiits! Omasta mielestänikin oikein onnistunut otos :) Tota hetkee saikin odotella vähän aikaa et sais hienon kuva.