lauantai 21. tammikuuta 2012

Animation movies

Käytiin tänään Kiran ja Maijan kassa elokuvissa. Lauantai aamuisin elokuvateatteri Domessa näytetään aina lasten elokuvia. Tällä kertaa vuorossa oli Alvin ja pikkuoravat 3 - Chipwrecked.
Dome on vanha elokuvateatteri ja hieno sellainen. Katsomo oli loivasti nouseva, eikä lipuissakaan ollut paikkamerkintöjä vaan sai mennä istumaan mihin halusi. Ennen elokuvaa teatterissa oli punainen valaistus. Ahh. Se oli niin hieno paikka. Elokuvissa tulee varmaan käytyä nyt useammin ja liputkin olivat vain 2,50 puntaa eli aikalailla sen 3€. Ei paha! Iltanäytöksissä liput ovat ilmeisesti 6puntaa aikuiselta, mutta ei sekään suuri hinta ole. Eikä nuo lasten elokuvatkaan ole huonoja. Tämän päiväiseen elokuvaan olin todella tyytyväinen, menee melkeen kärkeen uusimmista animaatioelokuvista tai siis osittaisista animaatioelokuvista.






Iltapäivällä laittelimmekin sitten kotia hieman parempaan kuntoon ja jatketaan sitä vielä huomennakin. Yritetään saada kaikki tavarat paikoilleen ja muuttolaatikot pois jaloista. Oma huoneeni on aikalailla valmis. Tänään sain vaihdettua verhot ja laitettiin taulu seinälle. Huomenna voin ottaa muutaman kuvan ja laittaa tänne kun saan vielä vähän siivottua.

Jos sitä vielä iltasaduksi katsois elokuvat. See U.

Ei kommentteja: