keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Friends and postcards?

Tällä viikolla olen miettinyt, miten saisin täältä Englannista kavereita. Koska perheeni ei ole asunut täällä lähestulkoon yhtään sen pidempään kuin minäkään, eivät hekään vielä tunne minun ikäisiäni tai oikeastaan ketään, niin eivät hekään voi auttaa. Kerroin aikaisemmin ilmoittautuneeni aupairfriends -sivustolle, mutta hakutulokset eivät olleet kovin antoisat. Toivoisin löytäväni jonkun tästä samasta kaupungista. Toivottavasti onnistuu.
Käytin tänään oikeastaan koko päivän netin selaamiseen. Smartaupairsin papereissa oli vinkki, että pyytäisin heiltä listan, jossa on Smartaupairsin kautta olevat au pairit lääneittäin. West Sussexin alueella pitäisi lisäkseni olla ainakin neljä au pairia. Alue on tietysti iso, mutta kaikkea täytyy nyt yrittää. Niimpä päätin laittaa rohkeasti sähköpostia kaikille listalla olleille ja toivotaan että he vastaavat.
Tämän lisäksi selailin au pair -blogeja ja törmäsin blogiin jonka kirjoittaja asuu ymmärtääkseni Hovessa, eli jonkun matkan päässä. Laitoin hänelle blogiin viestiä, että olisi kiva ehkä nähdä. Saa nähdä miten käy. Ainakin nyt on yritetty!

Asiasta toiseen. Tarkoitus on ollut lähettää Suomeen kortit, lähinnä isovanhemmille ja tutuille jotka eivät ole netti-yhteyden päässä. Tiistaina löysin postitoimiston, mistä sain Eurooppaan lähtevien postien postimerkkejä. Mutta, vielä puuttuu ne kortit. Täältä löytyy kaksikin sellaista liikettä kuin Clinton, joista löytyy ihan älytön määrä kaikenlaisia onnittelu ja tervehdyskortteja, mutta EI kortteja missä lukisi Worthing ja joku kuva. Miten voi olla niin vaikeaa! Eli korttien metsästys jatkuu. Rantakadun varella on sellainen rakennus missä näyttäisi olevan kaikenlaista turisti tavaraa, mutta se ei tietenkään ollut auki kun kävelin siitä tiistaina ohi. Enkä tiedä koska se edes aukeaa, vasta kesäaikaan? Toivottavasti löytäisin kortit viimeistään ensiviikon alussa ja saisin ne postiin.


Ideoita miten ja missä voisin tutustua muihin nuoriin/au paireihin?

4 kommenttia:

JJred kirjoitti...

Heti ku sulla on vaan yks Au Pair kaveri, menkaa jonnekkin baariin, tai vastaavaan. (vaikka kylla, tiedan ettei jarjestot salli alkoholia, mutta olemassa on alkoholittomia versioita!) Eikohan siella paase juttelee edes vahan. (Vaikka en kylla tieda Englannista, kuinka puheliaita he ovat tuntemattomille..)
Toinen hyva on, etta jokin kahvlia tms. jossa on nuoria tyontekijoita, ala kaymaan siella vakituiseen. Minulle ainakin on nyt kaynyt niin etta Starbucksin tyontekijat juttelevat muuten vain kaikkea, vaikka ei muuten nahda.
Ja internetissa on kaikenmaailman keskustelupalstoja ja muita, niin kannattaa yrittaa viestia sinne laittaa. Tee vaikka ylimaarainen s-posti, jonka kautta sinuun saisi yhteytta.
Harrastuksista puhumattakaan, jos on rahaa tai innostusta. Samoin kouluissa voi tutustua, jos jotain opiskelet!

Onnea kavereiden metsastykseen!
Ja pida ERITTAIN hauska vuosi. :)

eveliina kirjoitti...

Kiitos JJred vinkeistä. Toivotaan nyt että ne keille olen laittanut sähköpostia vastaisivat. :) Ja vaikka olen järjestön kautta täällä niin saan kyllä käyttää alkoholi kunhan pysyy kohtuudessa eikä vaikuta työkykyyni Kiran kanssa. Ns. leireillä ja kursseilla ollaan ilmeisesti vähän tarkempia. :)

Uskon, että tästä puolesta vuodesta tulee erittäin mukava!

Deully kirjoitti...

Mennään tekee tuttavuutta sinne Suomi-baariin! :D

eveliina kirjoitti...

Ehdottomasti! Ihana kun tuut kylään! :)