keskiviikko 29. helmikuuta 2012

29. helmikuuta

Karkausvuoden karkauspäivä! 29. helmikuuta ja 29. tekstini! Helmikuun viimeinen päivä! Ei tullut hamekankaita eikä sormuksia, mutta mikäs tässä odotellessa. :)

Päivä alkoi ikävän harmaasti, mutta muutaman netti-tv ohjelman ja elokuvan jälkeen huomasinkin auringon paistavan ja suuntasin pienelle kävelylle rantaan ja kävelykadulle. Aamu oli usvainen ja vielä iltapäivällä usva oli meren päällä eikä horisonttia meinannut erottaa. Hieno näky. Rannan turistikauppa oli avannut ovensa, joka kuukautinen tori oli koottu kävelykadulle, ihmiset ovat selvästi heränneet tähän auringon paisteeseen. Bongasin tänään myös ensimmäset narsissit täällä Worthingissa. Kevät, kevät, kevät!
Kävelyltä suuntasin suoraan hakemaan Kiran koulusta ja jäätiinkin sitten vielä puistoon reiluksi tunniksi kun oli niin ihana sää. Näitä päiviä lisää, ei tarvitsisi sataa tai olla pilvisiä päiviä ollenkaan!


2 kommenttia:

Deully kirjoitti...

Ooi, kasvoiko noita narssiseja ihan villinä? Emt, mut oli lapsena mun favourite kukka. :D

eveliina kirjoitti...

Eiköhän ne ollu istutettuja. :D mut oon niin innoissani nyt tästä säästä. nytkin paistaa vaan aurinko ja vois mennä istuu rannalle, jos jaksais.