maanantai 20. helmikuuta 2012

Second visit to London

Lauantain ja sunnuntain vietin ystäväni Tuulin kanssa Lontoossa. Meidän piti treffata myös Hanski, jonka piti Irlannista tulla viettämään Lontoo viikonloppua. Erinäisten sattumusten kautta Hanski ei kuitenkaan Lontooseen päässyt ja vietimme viikonlopun ihan vain kahdestaan.
Lauantain päivä oli sateinen. Kiersimme pikapikaa Camden Townin ja kävimme Nandosissa syömässä. Sade ei   näyttänyt loppuvan millään niimpä suuntasimme British Museumiin kiertelemään ja odottamaan sateen loppua. Britis Museum on niin suuri paikka, että sielä olisi voinut viettää kokonaisen päivän. Me kävimme kuitenkin katsomassa vain Cleopatran muumion sekä Rosettan kiven ja mitä muuta siinä matkalla oli kreikkalaisia vaaseja ym. Päivän päätteeksi päätimme mennä elokuviin katsomaan A Dangereus Method.
Yöpaikan saimme yhdeltä tutun tutulta. Ja saisimme sinne kuulemma majoittua vielä uudestaankin. :)


Sunnuntai aamusta suuntasimme Buckinham Palacelle katsomaan vartian vaihtoa. Tuuli oli ollut katsomassa sitä aikaisemmin jo perheensä kanssa ja tiesi, ettei ihan aidan viereen kannattaisi mennä. Jäimme siis aivan toiselle puolella jatsomaan vain paraatikulkueen. Sai nyt heiman esimakua tästä tapahtumasta. Ihmisiä oli aivan hirveästi.
Lähdimme suunnistamaan Trafalar Squarelle St. James's Parkin kautta. St. James Parkin keskellä oli ns. ankkalampi eivätkä lintulajit jääneetkään vain ankkoihin ja hanhiin vaan näimme myös pari joutsenta sekä, uskokaa tai älkää, PELIKAANEJA! En olisi ikinä uskonut törmääväni Lontoon keskustassa pelikaaneihin. Siinä ne kaksi istuskelivat tyytyväisinä puiston penkillä ja kolmas nukkui vastarannalla. That was something so weird!
Sillä päivä oli aurinkoinen ja kaunis kävelimme suurimman osan ajastamme (yleensä olemme kulkeneen Tubella) päätyen Trafalar Squeriltä China Towniin, M&M's kauppaan ja lopulta vielä Oxford Streetin HMV:n (elokuva&musiikki kauppa). Mukaan tarkkui yksi elokuva ja Miehen puolikkaiden 8.tuotantokausi. Kello alkoikin kiirehtiä jo Worthingiin lähtevän junani lähtöaikaa niimpä täytyi suunnata jo Victorian juna-asemalle.


Tänään suuntasinkin aamusta Zumbaamaan ja salille. Ihana liikkumisen jälkeinen fiilis. Kunnon treenit takana ja loppupäivän olenkin ihan vain löhöillyt. Pohkeet ja reidet huutavat varmaan huomenna hoosiannaa, mutta eiköhän tähän "hyvään" kipuun kohta totu. Huomenna kutsuu taas sali ja bodybalance :)

Niin ja päätimpäs aloittaa tänään karkkilakon. Jos sitä koittaisi jatkaa vaikka siihen asti kunnes menen käymään Suomessa, eli toukokuun alkuun.

Ei kommentteja: