keskiviikko 8. helmikuuta 2012

One month passed

Tänään on 8. helmikuuta. Siitä on nyt siis tasan kuukausi kun tänne Iso-Britanniaan astelin. Aika on kulunut nopeasti, mutta toisaalta tuntuu kuin olisin ollut täällä paljon pidempään. Samaa sanoivat myös Kira ja Maija. Kuukausi siis kulunut ja noin 6½ kuukautta vielä edessä. Vaikka koti-ikävä välilla painaakin niin siitä huolimatta olen viihtynyt täällä oikein hyvin.

Tällä viikolla päiväni ovat kuluneet kuumeen kourissa olevan Kiran hoitamiseen. Neidillä on ollut sunnuntaista asti sellaista 38 asteen kuumetta. Ei kiva. Eilen epäiltiin myös vesirokkoa satunnaisten näppylöiden takia, mutta lääkärin mukaan se on vain jokin viirus. Täytyy toivoa, että itse pysyisi terveenä. Päivisin ollaan katsottu lastenohjelmia (itse olen samalla neulonut, jee peitto on kohta valmis!), tehty tehtäväkirjoja ja vaan oltu. Tänään Maija jäi tekemään töitä kotoa käsin ja hoitamaan Kiraa. Itselläni on siis ollut vapaa päivä. Sillä aikaa tosin kun Maija kävi kaupassa niin maalailttiin Kiran kanssa. Tuli aika hienoja maalauksia. :) Alla omat taideteokset.


Eilen aloitin tutustumisen eri koulutusvaihtoehtoihin. Yhteishaku kun alkaa muutaman viikon päästä. Oikeastaan tiesinkin jo aika tarkkaan mitä alaa haluaisin opiskella, mutta paikkakunnat ovat olleet hieman hakusessa. Koulutuksista olen miettinyt luokanopettajaa, erityispedagogiikkaa sekä käsityönopettajaa, paikkakuntina Tampere, Jyväskylä, Savonlinna ja ehkä myös Joensuu. Pähkäily siis jatkuu, että mihin järjestykseen laitan paikkakunnat hakuun. Onneksi tässä on vielä muutama viikko aikaa miettiä. Ja toivotaan, että pääsisin johonkin kouluun, sillä toinen välivuosi ei oikein innostaisi.

Ensi viikolla Kiralla on lomaa ja hänen pitäisi olla isänsä luona ti-la = minulla on vapaata ti-su. Viikonloppuna kutsuu Lontoo, mutta mitähän puuhaa sitä keksisi ti-to päiville. Ideoita otetaan vastaan :)

1 kommentti:

Alina kirjoitti...

Höh, harmi, sulla on just vapaata ku mulla on töitä! Mut hei saat tulla käymään meillä jos haluat:)