sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tapahtumarikas viikonloppu

Taas ollaan sunnuntaissa. Viikko onkin mennyt todella nopeasti. Tämä viikko on ollut talven kylmin ja uutisista on voinutkin kuulla, että Englantia on koetellut lumimyrsky. Lontoossa lunta on siis noin 10cm ja koko maa aivan sekaisin, Heathrown lentokentälläkin puolet lennoista on peruttu. Täällä etelä-rannikolla tuo "myrsky" tuli kuitenkin ihan räntä/vesisateena. Täällä menee tää säähermoilu vähän yli. Brigthonissa on kuulemma lunta, mutta täällä Worthingissa ei ole tietoakaan lumesta.




Perjtaina ystäväni Tuuli saapui viettämään viikonloppua tänne Worthingiin. Ohjelmassa oli puistoilua Kiran kanssa. Perjantaina host-äidillä oli jotkut työkaverin läksiäiset niimpä vietimme iltaa Kiran kanssa. Iltamme koostui kävelyreissusta rantaan (oli todella kaunis auringon lasku) ja samalla reissulla haimme päivälliseksi Subwayt, jotka söimme katsoessamme Risto Räppääjä 2 -elokuvan. Jälkkäriksi syötiin pirtelöt. Nam! Kira nukkumaan kasilta (ensimmäistä kertaa olimme kotona niin, että minä laitoin Kiran nukkumaan) ja leffailta jatkui elokuvilla My sisters keeper sekä Life as we know it. Lisäksi hyvä viini. Onnistunut perjantai-ilta.



Lauantaina oli ihana nukkua pitkään ja rauhassa valmistautua Brihtoniin lähtöön. Aamusta kerkesin myös soittamaan pikkuveljelleni 18-vuotis onnittelut! Onnea rakas pikkuveli! Hieman harmittaa, etten ole niitä Suomessa juhlimassa.
Brigtoniin päästyämme pyörimme kaupoissa, kävimme katsomassa Brighton Pierin iltavalaistuksessa ja suuntasimme Northern Lightsiin (skandi bubi), jossa tapasimme kolme muuta suomalaista au pairia. Paikassa saa myös ruokaa, itse söin lihapullia ja perunamuusia. :) Ilta jatkui muutaman siiderin ja minttukaakaon lämmittäminä hyvässä seurassa jutustellen ja tunnelmaa aistien. Kympiltä suuntasimme vesisateessa bussille ja erityisesti kengät läpimärkinä mutta onnellisena nukkumaan omaan sänkyyn.

Myös sunnuntaina nukuttiin pitkään ja pian suuntasimmekin keskustaan Cafe Neroon kahvittelemaan. Reipas kävely viilenevässä säässä juna-asemalle ja toivotaan, että Tuuli pääsee Corbyyn asti lumen aiheuttamasta hässäkästä huolimatta. Tuulille suuri kiitos mukavasta viikonlopusta!

Sunnuntai-ilta jatkuu presidentinvaalien tuloslähetystä seuraten. Aika selkeältä tulos tässä vaiheessa jo näyttää. Eli Sauli Niinistöstä tulee Suomen 12. presidentti. Onnea Saulille siis vaalivoitosta ja toivottavasti hoidat tehtäväsi kunnialla.

Tuleva viikko lähtee käyntiin kipeän lapsen hoitamisella. Kiralla on siis kuumetta niin huominen päivä menee kotona lepäillessä.

Ei kommentteja: