sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Girls weekend

Viikonloppu on hujahtanut todella vauhdilla. Kira ja Maija ovat viettämässä viikonloppua Skotlannissa ystävien luona ja mä jäin tänne talonvahdiksi. Onneksi ei tarvinut viikonloppua viettää yksin (tai olisihan tossa ollut toi pääsykoekirja joka tapauksessa seurana) sillä Alina tuli tänne kylään. Oli niiiin kiva viikonloppu.

En oo käynyt nyt neljään kuukauteen missään ulkona, kun ei yksin oo oikeen kiva mennä. Perjantaina alkuiltaa istuttiin tässä meillä kotona ruoan, leffan ja viinin merkeissä. Kymmeneltä päätettiinkin ottaa suunnaksi Liquid Lounge -yökerho, jonne olisi ilmainen sisäänpääsy ennen klo23. Vietettiin meidän Vappua vähän etukäteen ;) Jeee! Se oli tosi kiva paikka, täytynee käydä sielä vielä uudestaankin. Illan aikana kaatui niin muutama shotti kuin Smirnoffikin ja tanssilattialle oli kiva päästä jammailemaan piiiitkästä aikaa.
Lähdettiin kotiin n.2.30 ja tottakai ulkona oli järkyttävä sade. Vaikka kävelymatka ei baarista kotiin olekaan kuin 15min niin kyllä se vähän ärsytti. Mutta hyvässä seurassa sateestakin selvitään :)





Joku voi ehkä arvatakin miten lauantai päivä sitten sujui. Nukuttiin, mässättiin sipsiä, pitsaa ja limpparia ja notkuttiin telkkarin edessä. Vaikka ei kuulostakaan kovin kummoiselta niin hyvässä seurassa kaikki on mukavaa.

Tänään Alina suunnisti yhden junalla jo kotiin päin ja mä olin tosi ahkera ja vähän siivoilin (pesukone pyörii, vein roskat ja luuttusin keittiön, vessan ja kylppärin lattiat). Nyt kun pari päivää on mennyt hieman ohi ton pääsykoekirjan kanssa niin täytynee nyt oikein skarpata ja ottaa loppukiri. Enään 5päivää niin oon Suomessa ja viikonloppuna ei todellakaan aio lukea vaan viettää laatuaikaa poikaystävän, perheen ja kavereiden kanssa.

Niin ja naapurien takapihalla vieraillut kettu löytyi kuolleena meidän ulkorappusten alla olevasta puuvatastosta keskiviikkona. R.I.P. Takapihan kettukaveri. Kauheen synkkä loppu tälle tekstille. Mut hei perjantaina hieman ennen klo12 yöllä oon Suomessa! JEEEE!

Ei kommentteja: