maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevätsateita

Kun ne sateet kerran pääsiäisenä alkoivat niin eipä näy niistä loppua tulevan. Ei ole montaa kuivaa päivää ollut kohta kolmeen viikkoon. Vettä on tullut enemmän ja vähemmän. Vettä, vettä, vettä! Toisaalta onpa tässä se hyvä puoli, ettei tee mieli lähteä pihalle ja on pakko liimata nenä kiinni pääsykoekirjaan. Ainut ajanviete mitä Kirana kanssa on päästy tekemään ulkona on koulumatkalla vesilätäköihin hyppiminen ja perjantaina tehtiin pyöräretki rannan poistoon ja selvittiin kuivina vielä kotiinkin.
Isä mä  haluun tommosen keinun meille!


Viime viikko menikin aika lailla näissä merkeissä ja niin myös tämäkin.


Viikko sitten sunnuntaina pidettiin vähän myöhäinen Easter Hunting (kun Kira oli pääsiäisen isällään) ja mä löysin kolme pääsiäismunaa ja eilen Kira toi mulle vielä eilen yhden Mignon munan - mutta mun "pääsiäinen" herkkujen puolesta on vasta parin viikon päästä kun karkkilakko päättyy toukokuun Suomi-"lomalle". (11päivää, en toki laske! :D) Hmmm. =) Salmiakkia! - sitä on tehnyt nyt lakon aikana eniten mieli. Voisin melkeen lahjottaa noi suklaamunatkin jollekkin. En nimittäin oo suklaata pahemmin syönyt vuosi sitten pitämäni karkkilakon jälkeen.


Viimeviikolla aloitettiin projekti nukketeatterin teko ja pari hahmoa on saatu jo tehtyä ja pahvilaatikon seinämään tehty reikä. Eiköhän se siitä pikkuhiljaa rupea syntymään. Siitä tulee niiiin hieno!
Alla olevassa kuvassa tekeillä sammakko ja kun aikaa on pitänyt sään puolesta viettää sisällä niin ilmapallot ovat olleet hyvää ajanvietettä. Varsinkin kun niitä voi laittaa korkealle, että pienemmän pitää keksiä keino millä saada se alas ;)

Ei kommentteja: