sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Bighton&Hove

Perjantai oli mulla vapaapäivä kun Maija teki poikkeuksellisesti etätöitä kotoa. Oli kiva nukkua niin ettei tarvinut laittaa herätystä soimaan. Viikonlopuksi suuntana oli Brighton tai tarkeimmin Hove. Menin siis kyläilemään au pair kaverini Alinan luokse. Perjantai ilatpäivä ja ilta kului Brightonissa elokuvan (21 Jump Street) ja Northern Lights pubin merkeissä. Pari siideriä pitkästä aikaa ei maistunut yhtään hullummalta ja seura oli tietysti myös loistava. Vaikka aluksi olin ajatellut, että olisi ollut kiva mennä käymään jollain klubilla, niin pubi riitti tällä kertaa oikein hyvin. Joku muu kerta täytyy kyllä vielä eksyä Brightonin yöelämään.
Suuntasimme kuitenkin hyvissä ajoin Hoveen Alinan kotiin. Lauantaina kävimme vähän kiertelemässä Hoven keskustaa. Mukaan tarttui meijän Suomen koirille, Saanalle ja Danalle, kivat pallon heittohärpäkkeet mitä kaikilla on täällä. Toivottavasti Saanakin oppis nyt sit noutamaan palloa. :D
Keskustakierrosta lukuun ottamatta viikoloppu sujuikin ihan vaan Alinan kotona ollen, katsellen telkkaria ja seuraten pikku-Jasperin temmellystä. Ottipas Jasper ensimmäiset kolme askeltakin ilman tukea ja tietysti juuri silloin kun vanhemmat ovat viettämässä viikonloppua muualla. Niin ne lapset oppii.

Tiistaina suuntaankin Tuulin luo Corbyyn, Keski-Englantiin. Etelärannikon maisemiin palaankin vasta lauantaina. Mulla on siis kauan odotettu pääsiäisloma tiistaista seuraavan viikon keskiviikkoon asti. Jee!

Kesä taitaa taas hetkeksi väistyä taakse, sillä ilmat ovat viilenneet huomattavasti ja alkavalle viikolle on luvattu vain n.+10 astetta sekä pilviä että sadetta. Tänään ollaa kuitenkin huhtikuun ensimmäisessä päivässä niin toivotaan, että ilmat lämpenisivät taas pian alkuviikkoisiin lukemiin. Enkä ainakaan vielä ole tajunnut jos olen johonkin aprilli pilaan mennyt. Ja ihanaa pääsiäistä, vaikka täällä se ei muuten näykään kuin pääsiäiskortteina ja suklaamunina.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava blogias lueskella! Kuulostaa tosi mahtavalle :). Alkaa muaki vähä jännittää ku varmaa ens viikol menos helsinkii aupair haastatteluu! T:SerQ Essi