maanantai 21. toukokuuta 2012

Spring party and ice-hockey

Lauantaina oli Kiran kevään viimeinen kerta suomi-koulua, joka päättyi perinteisesti kevätjuhlaan. Juhla oli todella minimalistinen jos vertaa siihen, millaisia ovat koulujen kevätjuhlat yleensä. Luokat (muskari ja yli 7-vuotiaat) esittivät pienet esitykset ja joillekin jaettiin todistuksia. Itse "juhlan" lopuksi laulettiin Suvivirsi. Viimeisen koulukerran kunniaksi ihmiset oli nyyttäri-idealla tuoneet jotain syötävää (salaatteja, sipsiä, patonkia, leivoksia yms.). Mukavan epämuodollinen tilaisuus, mutta olisi sitä toivonut, että aikuiset osaisivat olla hiljaa ja seurata kun lapset esiintyvät, mutta kun ei. Mielestäni todella huonoa käytöstä aikuisilta ihmisiltä. Tärkeintä oli kuitenkin, että lapsilla tuntui olevan mukava viimeinen kerta, vaikka Kiraa kyllä harmitti tosi paljon, että jo nyt jäätiin kesätauolle ja seuraava kerta on vasta syyskuussa. Kiva pikku juhla.
Iltapäivä ja ilta kuluivatkin sitten ihan kotosalla siivoillen ja ollen.


Sunnuntaina suuntasin Brightoniin vähän ostoksille (ostin ensimmäisen maximekon!) ja Norther Lightsiin katsomaan Suomi-Tsekki pronssi-ottelua, vaikka eihän siinä loppupeleissä niin hirveästi ollutkaan nähtävää. Pubi oli todellisesti sen näköinen, että lauantai-ilta on ollut kiireinen ja tupa täysi. Odotin, että paikalla olisi ollut enemmän porukkaa katsomassa peliä, mutta ihan hauska kokemus noin muutenkin, vähemmällä porukalla. En edes halua kuvitella millaista Lightsissa on ollut viime vuonna Suomen voitettua kultaa. Mukava Brighton-päivä Alinan seurassa. Ja laskeskeltiinkin tossa, että ei keretä välttämättä Alinan kanssa enää kunnolla näkemään ennen kuin hän lähtee kohti koti-Suomea. Niin se aika rientää.


Niin kuin on ehkä aikaisemminkin tullut mainittua, niin täällä on tosiaan reilun kuukauden vain satanut. Pari viimeisintä viikonloppua ovat olleet jo ihan siedettäviä ja aurinkokin on paistanut, mutta nyt se kesä vasta alkaakin kun aurinkoa on luvattu ainakin perjantaihin asti ja lämmintä +24. Toivottavasti jatkuisi samanlaiset kelit vielä viikonlopun yli niin voitaisiin lauantaina nauttia Lontoossa Tuulin kanssa aurinkoisesta säässä ja päästäisiin toteuttamaan Maijan ja Kiran kanssa suunniteltu päiväretki Stonehengelle.

Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja: