perjantai 29. kesäkuuta 2012

Bad feelings

Jepulis. Luokanopettajan ja käsityöopettajan valintakokeiden tulokset tulivat viimeyönä, 00.01. Noh, yliopistohaun sivuilla sitä seisoikin sana varalla molempien valintakohteiden kohdalla. Pieni harmistus, mutta toivo eli vielä hyvistä varasijoista, alle kymmenen ja sitä rataa, mutta toisin kävi. Soitin koulusta oppituntien välissä äidille ja isälle, että olisiko kirjeet tulleet ja olivathan ne. Tulokset olivat kaikkea muuta kuin mieleiset, luokanopettajakoulutuksen varasija 79 (sisään pääsee 60) ja käsityöopettajakoulutuksen 29 (sisään pääsee 20). Loppu päivä onkin mennyt aikamoisessa harmistuksen tunteiden vallassa.
Noh, Maija on viettämässä ystävänsä Hannan kanssa iltaa Brightonissa ja mä vahdin Kiraa. Onpahan jotain muuta ajateltavaa. Mutta mikä pettymys ja harmistus. Hain yliopistoon kahdeksaan eri paikkaan eikä mistään paikkaa irronnut. Kuka sitten voi oikeasti päästä! Veilä olisi tietysti mahdollisuus päästä Humakin kulttuurituotanto linjalle, mutta saa nähdä, tulokset tulevat seuraavalla viikolla. Se kun oli vielä sellainen vara-vara vaihtoehto. Taitaapi tämä tyttö tehdä siis töitä ens vuoden, vaikka haaveili niin kovasti opiskelijaelämästä. Täytynee koittaa avoimen yliopiston opintoja siinä töiden ohessa.
Mutta kai niiden asioiden on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Mä tiedän tehneeni parhaani enkä olis pystynyt tekemään yhtään enempää mitä tein. Näillä siis mennään. Elämä on.

Eiköhän viikonloppu Lontoossa selvitä hieman ajatuksia saa mielen taas virkeämmäksi. Vaikka nyt täytyykin tehdä ihan uudet planit tulevan syksyn ja kevään suhteen..

Hyvää viikonloppua kaikille!

Reilun kolmen viikon päästä takaisin näihin maisemiin :)

3 kommenttia:

Deully kirjoitti...

Voi harmi! :(

Emmipemmi kirjoitti...

No mutta, avoimessa voi aina opiskella. Plus että sulla on ammatti, ja saat taatusti pätevyyttäs vastaavaa työtä. Ensi kerralla taas paremmin. Pääset sisään varmasti.

eveliina kirjoitti...

Joo, kyllä nyt on päästy jo suurimman pettymyksen yli ja ensi vuonna täytyy taas yrittää, vaikka tuntuukin hieman turhauttavalta. Onneksi on sentään töitä luvassa, asiat voisi olla vielä huonomminkin.