keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Matkajärjestelyitä joulun lomassa

Joulu tuli ja meni! Sain tärkeimmät asiat matkajärjestelyistä hoidettua jouluviikolla eli lentolippu ja matkavakuutus on hankittu. Aatonaattona tapasin myös tulevan perheeni Helsingissä. He tulivat viettämään joulua Suomeen ja sovimme tapaamisen Helsinkiin, Lasipalatsin kahvilaan, ennen kuin heidän täytyi jatkaa matkaa joulun viettoon.
Juttutuokiomme sujui mukavasti aika tunnin mittainen hetki tuntui kuluvan hetkessä. Keskustelimme ihan niitä näitä ja tärkeintä tapaamisessahan oli, että perhe näkee minut ja minä heidät. Puhetta riitti ja tunnelta oli rento. Minulle jäi todella hyvä fiilis tapaamisestamme, enkä jännitä lähtöäni enää läheskään niin paljon kuin aikaisemmin. Tyttö todella on hämmästyttävän suloinen ja kiltin oloinen, vaikkakin ujosteli minua aluksi. Näin myös kuvia kodistamme :) Tulen varmasti viihtymään heidän luonaan.

Tapaamisen jälkeen suuntasin myös junalla kotia kohti. Äiti tuli hakemaan minut junalta ja kävimme vielä selvittämässä matkavakuututsasiaa vakuutus yhtiössä. Olin käynyt jo torstaina kyselemässä asiasta, mutta se vaikutti niin monimutkaiselta ja vaikealta, että tarvitsisin toiset korvat ja aivot ymmärtämään vakuutusasian. Niimpä kävimme äidin kanssa siellä vielä uudestaan ja saimme vakuutukset, vaikka siinä aikaa menikin meillä kaikilla (niin minulla, äidillä kuin vakuutusneuvojallakin) aikaa ymmärtää mikä vakuutus olisi järkevin näin pitkäksi ajaksi. Kuitenkin nyt vakuutus on hankittu ja yksi huolen aihe vähemmän.

Torstaina ostin myös lennon London-Gatwickille, lähtöpäivä olisi siis 8.tammikuuta n.klo17 Helsinki-Vantaa lentoasemalta. Lentolipunkaan ostaminen ei tietenkään voinut onnistua liian helposti, sillä kun olin täyttänyt jo kaikki tietoni ja oli vuorossa lipun maksaminen pyydettiin luottokortin tietoja maksamista varten. Eihän minulla mitään luottokorttia ole! Soitto äidille ja isälle (kumpikaan ei tietenkään ollut sillä hetkellä kotona)! Tarvitsisin luottokortin tiedot, että saisin lentolippuni ostettua. Lopulta lentolipun ostaminen onnistui!

Joulua vietimme perheen kesken. Poikkeuksena edellisiin vuosiin oli se, että kävimme poikaystäväni kanssa kummipoikani kotona "joulupukkeilemassa ja tonttuilemassa". Muutoin vietimme aattopäivää omien perheidemme kesken. Niin kuin lähes kaikilla myös meillä joululahjat kuuluvat jouluaattoon. Niin tänä kuin viime vuotenakin tein kaikki perheenjäsenille menevät joululahjat itse (sukkia, lapasia, kaulaliinoja, ym.). Ja tänä vuonna huomasin, että taidan olla todella kasvamassa aikuiseksi, sillä minulle oli vain yksi paketti kuuden vierellä. Vaikka se oli mieleisempi kuin monet muut lahjat olisivat olleet, ISO MATKALAUKKU. Toivottu ja tarpeeseen tullut lahja, kiitos äiti ja isä!
Jouluaaton ja -päivän väliseksi yöksi menin poikaystäväni luokse. Illalla sain poikaystävältani lahjan, sillä oli toivomani uusi digikamera. Jess! Se oli tosin, eri merkkinen kuin aikaisemmat mitä minulla on ollut ja tarvitsen hieman harjoitusta sen käytössä. Kuitenkin, tarpeeseen tuli! Nyt saan hyviä kuvia myös tänne blogin puolelle tulevasta vuodesta.
Poikaystäväni äidiltä sain lahjan joulupäivänä. Paketista löytyi aivan ihana, itse tehty villapaita Englannin tuuliin ja tuiskuihin.

Ei kommentteja: