sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Jälleen on vuosi vaihtunut uuden puolelle. Tänä vuonna juhlimispaikka varmistui vasta uuden vuodenaaton iltapäivällä. Vietimme uuden vuoden vaihdetta poikaystäväni ystävän luona ja olihan siellä myös muita kavereita paikalla. Ilta oli oikein mukava ja onnistunut. Kaikkiaan meitä oli paikalla n.10-15 kaverusta. Ilta kului erilaisten juomapelien merkeissä, tosin itse olin vain sivusta seuraajana. Mukavaa sekin oli. Ulkona en viettänyt sen enempää aikaa kuin juuri vuoden vaihtuessa raketteja katsellen. Kotiin pääsimme siinä kolmen aikoihin ja uni maistui.







Viime vuosi oli mielestäni oikein onnistunut ja niin toivon tästäkin vuodesta tulevan. Koskaan en ole tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta muutama toive tälle vuodelle kuitenkin on.


  • Toivon, au pair -matkani olevan onnistunut ja ikimuistoinen kokemus. Oppisin lisää englannin kieltä ja luottaisin siihen, että osaan ja voin puhua sitä jännittämättä
  • Toivon pääseväni opiskelemaan opettajaksi tulevana syksynä
  • Toivon muuttavani omaan asuntoon kesän jälkeen
  • Toivon, että kesästä tulee lämmin ja pääsisin mökille rentoutumaan Briteistä tultuani
  • Toivon, että poiskaystäväni pärjää armeijassa ja pysyisi terveenä
  • Toivon, että perheeni on onnellinen ja tämä vuosi sujuisi mahdollisimman helposti ja leppoisasti.
  • Toivon, että pikkuveljelläni on mukava 18-vuotis syntymäpäivä, pikkusiskollani ja serkullani onnistuneet riparit ja konfirmaatiot, serkullani mahtavat yo- ja valmistujaisjuhlat, vaikka en niitä pääsekään heidän kanssaan juhlimaan!
  • Toivon isosiskoni pääsevän suorittamaan viimeisen harjoittelunsa ulkomaille
  • Toivon, että vuodesta 2012 tulee kaikin puolin onnistunut!

Hyvää uutta vuotta! Gott nytt år! Happy new year!

Only a week to go ja sitten ollaan Englannissa, Worthingissä. Jännitys on aika huisi, kaikkia ystäviä pitäisi vielä keretä moikkaamaan ja tehdä kaikkea mukavaa. Tänään pakkasin jo hieman tavaroitani kassiin täältä poikaystäväni luota. Outoa. Tuntuu jotenkin väärältä viedä kaikki tavarat hänen luotaan takaisin omaan kotiini, mutta mitäpä ne täällä ovat. Jännittää niin paljon, että nyt jo meinaa tulla se ikävän tunne ja tippa linssiin. En haluaisi jäädä mistään paitsi mitä puolen vuoden aikana täällä Suomessa tapahtuu. Postailen vielä tällä viikolla miten pakkailut etenevät. I am excited!

Ei kommentteja: