keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tehtävänä: moikkauskierros

Käytiin tänään ystäväni Kristan kanssa kiertelemässä IKEAssa. Se ei kuulunut tämän päivän alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta kävi kuitenkin oikein mainiosti, sillä yksi meno peruuntui. Tarkoitus oli käydä aamupäivällä moikkaamassa kummipoikaani ja -tätiäni ennen Englantiin lähtöä, mutta siellä jyllääkin flunssa niin päätettiin siirtää vierailu loppiaiseen.
Täytyy tässä muutenkin koittaa keretä sanomaan moikat kaikille tutuille, erityisesti isovanhemmat, kummipojan perhe ja läheisimmät ystävät jotka ovat kohtuullisen välimatkan päässä.
Olin suunnitellut, että huomenna torstaina menisimme ystävättärieni kanssa hohtokeilaamaan ja ehkä ottamaan muutama johonkin baariin, valitettavasti nyt tuntuu kuitenkin siltä että kaikilla heillä on jotain menoa (tosin itse ilmoitin myös tästä ideasta hieman liian myöhään, tiistaina). Ilokseni Krista kuitenkin ilmoitti siirtävänsä Ouluun lähdön perjantaille niin että kerkeäisimme tehdä vielä illalla jotain mukavaa. Päivällä menen jo seuraamaan hänen uuden tatuoinnin ottoaan. Muita ystäviäni koitan nähdä lauantaina ruoan merkeissä ja toivottavasti keksitään sitten vielä jotain kivaa puuhasteltavaa.

Poikaystäväni tosiaan lähtee armeijaan tulevana maanantaina ja tänään sitten täytyi hiusmalli leikata asianmukaiseksi. Aluksi jännitti aikas paljon, sillä olen tykännyt hänen aikaisemmasta hiustyylistään, mutta kasvaahan se takaisin. Eikä se nyt niin paha ollutkaan kuin aluksi pelkäsin.

Plan for the last four days:
Torstai: menen katsomaan kun Krista ottaa tatuointinsa, tämän jälkeen suuntaan moikkaamaan vaaria (isän isää), illalla puuhastellaankin toivottavasti jotain mukavaa perheeni ja Kristan kanssa

Perjantai: Käymme poikaystäväni kanssa moikkaamassa kummipoikaani ja täytynee aloittaa pikkuhiljaa pakkailut.

Lauantai: Aamupäivälle ei vielä sen suurempia suunnitelmia kuin, että käyn moikkaamassa isovanhempiani (äidin vanhemmat). Ja kunhan ystäväni Laura laskeutuu illalla Thaimaan matkaltaan menemme pienellä porukalla syömään ja ties mitä kaikkea sitä sitten vielä keksitään.

Sunnuntai: Koitan herätä mahdollisimman aikaisin, tarkistan että kaikki tarvittava on mukana ja noin klo 14 täytyy suunnata Helsinki-Vantaa lentokentälle laukkuineni


PS. laittakaan ihmeessä palautetta jos kirjoitan mielestänne jotenkin sekavasti ja kuvia laitan kyllä sitä mukaa kun niitä tulee :)

1 kommentti:

Deully kirjoitti...

Tsemppiä näille vikoille päiville ja varsinkin ensi viikolle! Jännittääkö jo? Pistä tekstaria heti, kun saat Englannissa puhelimen käyttöön niin saan sun numeron sitten haltuuni. :)