tiistai 31. tammikuuta 2012

-3 degrees and roller skating

Luulin, että täällä olisi kylmin kausi jo ohi. Tai siis, ettei ainakaan kylmemmäksi menisi mitä on ollut. Olin kuintenkin väärässä, sillä tälle viikolle on jokaiseksi yöksi luvattu nollasta miinus kolmeen astetta pakkasta. Senpä tähden näin taivaalta tänään leijailevan myös muutaman lumihiutaleen. Siis todella vain muutaman. Täällä onkin aikas viileätä. Okei ei saisi valittaa kun jossain päin Suomea pakkasta on -37. Täällä tämä talojen lämmitys ja eristys on kuitenkin hieman eri tasoa kuin Suomessa. Nimittäin tänäänkin kun menimme Kiran huoneeseen iltapäivällä, niin huoneen lämpötila oli ainoastaan +12 astetta. Siis aivan liian kylmä. Mielestäni sisällä pitäisi olla vähintään +19. Noh, tämä viikko täytyykin sitten mennä poollossa, villapaidassa, leggindeissä ja kollareissa,.VÄHINTÄÄN! joku viltti ei ole yhtään huono vielä noiden lisäksi. Eiköhän me tästä talvesta selvitä.
En osannut varautua yhtään, että täällä tulisi näin viileää, varsinkin kun ilma tuntuu vielä kylmemmältä mitä se todellisuudessa on meri-ilmaston vuoksi.

Eilen ei ollut vielä aivan niin kylmä kuin tänään. Myös Kira piti huolen siitä, että pysyisin lämpimänä. Kävimme eilen nimittäin rullaluistelemassa, tai siis Kira luisteli ja minä autoin häntä pysymään pystyssä. Kiran viimeisimmästä rullaluistelukerrasta on vierähtänyt tovi, eikä alku sujunut aivan mutkattomasti. Fiksuina vielä lähdimme luistimilla suoraan kotoa (epätasaista laatoitusta ym.) emmekä ottaneet kenkiä mukaan. Menimme rullistelemaan rantaan. Rantaan pääseminen tosin kesti hieman pidempään, tai se ainakin tuntui siltä sillä käteni olivat melkein irti kun yritin pitää Kiraa pystyssä. (Otetaan käsilihasten treenin kannalta) Rannan asfaltti oli onneksi tasaista ja siellä päästiinkin jo paremmin harjoittelemaan. :) Paluu matka ei ollutkaan enää niin tuskallinen. Kaikesta huolimatta iltapäivä oli oikein onnistunut.


1 kommentti:

Hilu kirjoitti...

ihania kuvia ja juttuja!
Hilu