sunnuntai 22. tammikuuta 2012

this sunday; korttien kirjoittamista, ostoksia, kodin laittamista, fish&chips, vaalivalvojaiset

Olin nukkunut pitkän ja hyvän yön, mutta silti aamulla väsytti. Täällä olen herännyt viikonloppuisinkin viimeistään 8.30. Sain raahattua itseni ylös sängystä ja pian aamupalaksi odottikin aina niin ihana mannapuuro.
Aamupäivän käytin posrtikorttien kirjoittamiseen. Kortteja lähti isovanhemmille, kummeille, perheelle ja parille muulle sukulaiselle. Kun oli keksinyt mitä kuulumisia kortteihin kirjoittaisi tuli kortit lopulta aika nopeasti valmiiksi. Paitsi, vaikeinta oli kirjoittaa omalle ja poikaystäväni perheelle. Halusin laittaa heille kortit, mutta niihin oli vaikeinta kirjoittaa mitään kun on kuulumisia jo pariin kertaan vaihdettu. Ei ollut oikeastaan mitään uutta kerrottavaa. Noh, nyt on kortit laitettu poistiin ja varmaan ovat perillä viimeistään viikon päästä.




Niin ja kävin vähän kaupungilla katselemassa vielä viimeisiä ale-myyntejä. Mukaan tarttui musta käsilaukku, neule ja sateenvarjo. Alkavalle viikolle on luvattu ainakin pariksi päiväksi sadetta, eli sateenvarjolle tulee tarvetta. Matkalla kaupungille huomasin kuinka pensaissa oli jo uusia lehtiä ja joissakin oli kukintojakin. Nepäs ne taitavat tätä allergiaa hieman aiheuttaa.


Päivän aikana olen jutellut myös poikaystäväni kanssa. Hän lähtee tänään takaisin armeijaan ja keretään varmaan seuraavan kerran vasta reilun viikon päästä. Onneksi voidaan laittaa iltaisin viestejä.


Kotimme on ollut vielä aika keskeneräinen. Muuttolaatikot ovat pikkuhiljaa kadonneet, mutta vielä on paljon tekemistäkin. Kokosimme Maijan kanssa tänään viimeisen IKEAN laatikoston ja laitoin eteiseen pari taulua paikalleen. Heti kun saa seinille jotain niin tuntuu kyllä heti kodikkaammalta. Eiköhän täällä ala olla kaikki järjestyksessä seuraavana viikonloppuna.

Tänään söin elämäni ensimmäisen kerran Fish&Chips -annoksen, kotitekoisen sellaisen. Kuitenkin. Yksi juttu taas tehty minkä halusin kokeilla täällä Englannissa ollessani. Ehkä se täytyy vielä hakea jostain Take away -paikasta. Hyvää ole!

Loppu illasta seurasin yle areenasta presidentinvaalien ääntenlaskentaa. Eipä tapahtunut mitään kummallista. Olin itsekin veikannut, että Niinistö ja Haavisto menisivät toiselle kierrokselle. Ei kai auta muu kuin mennä seuraavana viikonloppuna äänestämään taas suomikoululle jompaa kumpaa.

Tämä tästä päivästä. Jos katsoisi vielä jonkun elokuvan. Hyvää yötä!


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3354154/read-and-follow?claim=2t4ernvdthy">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja: