keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

VAKAVA kärrynpyörä puistossa

Jepulis. VAKAVAn (Valtakunnallinen kasvatusalan valintayhteistyöverkosto) materiaali julkaistiin eilen. Tiedossa onkin siis reilu viiden viikon ahertaminen tuon materiaalin kimpussa. Ja myös reilu viisi viikkoa niin tuun käymään Suomessa. Jee! Oon alottanut tota materiaalin lukemista jo tuolta netistä, mutta äiti onneksi tänään lähetti mulle myös ton painetun version nii ei tarvi kokoajan olla nokka kiinni tietokoneessa vaan pääsee vaikka puistoonkin lueskelemaan. Ja toivottavasti kirja olisi täällä maanantaihin mennessä niin pääsisin hyödyntämään ensi viikon junamatkat mitkä matkustan Tuulin luo Corbyyn.
Pari ensimmäistä artikkelia on jo luettu ja kolmas työn alla, mutta täytyypä sanoa, että on paljon haastavampaa tekstiä kuin viimevuoden materiaalissa. Vakava-kokeella haen siis kaikkiin hakuun laittamiini yliopistokoulutuksiin. Kunnianhimoisena ajatuksena olisikin saada tuo materiaali (seitsemän laajaa artikkelia) kahlattua kolmeen kertaan läpi. Huhtikuu täytyykin lukemisesta, lukemisesta ja lukemisesta.

Tänään jäätiin Kiran kanssa taas puistoon, mutta aluksi ihan vaan nurmikentän puolelle harjoittelemaan kärrynpyöriä. Yllätyin, että itsekin siitä jopa aika hyvin vielä suoriuduin. Kaikki sirkuksessa opittu ei ole vielä kadonnut. Iltapäivä siis täyttyi kärrypyöräharjoituksista nurmikentällä ja Kiran pitäessä "hengähdystaukoa" leikkikentällä mä pystyin nauttimaan auringosta lököillen viltin päällä ja lueskellen Anna-Leena Härkösen Avoimien ovien päivää. Välipalankin olin ottanut mukaan, niin ei tarvisi kiirehtiä kotiin. Oli kyllä niin kivaa! Otettiinkin Kiran kanssa tavoitteeksi, että hän osaisi kärrynpyörän kohtuullisen hyvin ennen kuin palaisin takaisin Suomeen. Toivotaan siis jatkossakin näin aurinkoisia +20asteen ilmoja niin päästää nurmikentälle harjoittelemaan.

Ei kommentteja: