perjantai 16. maaliskuuta 2012

Aurinko saa mielen hymyilemään


Eilen oli todella ihana päivä! Aurinko paistoi, kävin kevät/kesävaateostoksilla (löyty kaikkea tosi kivaa) ja nautin auringosta. Kiran kanssa oltiin pari tuntia puistossa kun oli NIIN ihana auringonpaiste. Vaikka ei ollutkaan niin lämmin mitä olisi toivonut niin kyllä tuo aurinko saa mielen kanssa tosi aurinkoiseksi. Kira leikki tyytyväisenä luokkakavereidensa kanssa ja mä luin kirjaa. Auringon aloitettua laskunsa ilma muuttui yllättävän nopeasti koleaksi ja kosteaksi, taivas täyttyi pilvien ja sumun jonkinlaisesta välimuodosta.
Maijan tehdessä ruokaa höpöttelimme samalla päivän kuulumisia ja usein juttutuokiot pursuilevat ja eilen päädyttiinkin puhumaan myös palkoista. Millainen palkka on kohtuullinen ja miksi lasten ja nuorten kanssa työtä tekevät saavat huomattavasti heikompaa palkkaa verrattuna esimerkiksi teknologia puoleen. Lapsissa ja nuorissahan on kuitenki tulevaisuus ja heidän kanssaan työtä tekevät ihmiset tekevät työtä itsellään, he itse ovat työväline. Noh, maailmassa riittää kummasteltavia asioita. Oon tyytyväinen eiliseen päivään.



Tänään Kiralla oli koulussa yökkäri-päivä. Oli niin hauskaa katsoa kun kaikki lapset olivat niin täpinöissään yökkäri päivästään. Koulun piha täyttyi tänä aamuna väreistä harmaa-punaisten koulupukujen sijasta. Olisin tehnyt mieli jäädä katselemaan lasten touhua kun olivat niin innossaan. Valmisteltiin Kiran kanssa vähän myös sunnuntaista UK äitienpäivää. Siitä sitten lisää sunnuntain jälkeen.



Pientä matalapainetta mieleen toi keskiviikkoiltana tieto siitä, että Kira tuleekin pääsiäislomaltaan takaisin pari päivää aikaisemmin kuin oli ensin tarkoitus/ymmärrys, niimpä en pääse tekemään reissua Edinburghiin, vaan olen Kiran kanssa kotona ne pari päivää. Eiköhän lomasta tule kaikille kuitenkin ihan mukava, ainakin haluan niin uskoa.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: